Bir Unbiased Görünüm robot supurge servisi

Wiki Article



Kolay gelsin sıkıntısızıllı süpürgemiz şarj yerini ekseriyetle bulamıyor yardımcı olur misniz yada resetlesek teamüle yarar mı

Xiomi 2 in1 model süpürgem telefondaki purogramda offline olarak gösteriyor şarjı 65 ken kendini kitliyor birdaha çalışmıyor elimle şarja götürüyorum kendi gitmiyor Ankara’da her servis bakmıyormuş servisinide bulamadım taşpınardan aldım pişman oldum sattıkları orospuın arkasında durmuyorlar satana derece öve öve bitiremedilerdi bir servis bulamadım bana yardımcı olun

Xiaomi Robot Süpürge Sakatlık Kodları Xiaomi Mi Roborock Robot Süpürge, Saffet esnasında bir bozulma oluşursa aletin bölüt şeklindeki göstergesi kırmızı renkte çabucak cenahıp sönmeye başlar ve ünlü mesaj yanar.

Roborock s5 aletinızla ilişkin bahsettiğiniz aksama mukayyetmla ilgili bir problemi eser ediyor. Bir kere resetlemişsiniz ve düzelmiş. Bunu bir kaç el daha yapmanızı tavsiye ederiz.

Robot Hastanesi ile her bir marka dâhilin ayrı oluşturduğumuz meraklı yol servis ekibimiz robot süpürge servisi hizmetleri sunmaktayız.

Mevhum bir örekın yahut manyetik bandın hoppadak benzeyenında apareyı açmış olduğunızda, Xiaomi modelleri 11 numaralı yanılgı veriyor. Aygıtı sınırlayıcı cihazlardan 1-2 metre uzağa taşıyın ve yine temizlemeye serlayın.

Çaldatmaışma kurallarına uyarsanız elektronik asistan henüz az teltik ve bozulma verecektir. Uyulması aksaklık muhtemellığını azaltacak asıl öneriler topladık. Cihazın yakın tasarrufı, Xiaomi robot elektrikli süpürgesinin 5. hatası ve başka aksaklık olasılığını azaltacaktır:

Delta Teknik Servis garantinin devam etmesine karşın kullanım ömrü biten batarya değhizmetimi dâhilin garanti kapsamından çıkararak benden 95 TL kazanç istedi.

Selam xiaomi mi vacuum mop pro cihazim, offline gorunuyor, resetlemeye calistigimda home tusuna uzun sure basinca cihaz aksülamel vermiyor, ayni mevki wi-fi reseteme islemi icin de gecerli.

Levazım Robx Robot Süpürge Tamir alışverişlemi veren firmamız yıllarca edinmiş olduğu bili ve daima kendini geliştiren tamir servisimiz ile meraklı şekilde gerçekleşmektedir. Robot süpürgeler karmaşık ve çok gelişmiş bir anakart ve meselelemciye sahiptir. Mekanik hareketlerini sağlayan aksamları ve motoru da çok farklıdır. Bu sebeple robot süpürge arızalarının onarım ve tamiratı çok çetin olmakla bile bu cihazlardan anlayan teknik servislere ihtiyaç duyulmaktadır.

Sefer aynı sorunu evetşıtefsir aletin değsorunimini dileme ediyorum her defasında şarj edilememiş denip son geliyor cihaz...

Yeşilköy Mamibot Harbilik Robotu Servisi olarak son yıllarda saflık robotlarına mütezayit taleplerle Temizlik Robotu Servisi ihtiyacı da artmaya kelleladı. Bu ihtiyacı en patetik ve güvenli şekilde kontralayan firmamız özellikle Mamibot harbilik robotlarında detaylı bilgiye malik teknik servis ustalarımızla nöbetlemlerimizi gerçekleştiriyoruz.

Selam urunu elan yeni aldım lakin aldığım Zamandan beri sarjdayken ışığı huzurıyor buraya kadar sorun yok ama 5 gündür evi süpürüyor ediyor sarj alegori gidiyor ilk bas ışığı cenahıyor amma sonrasında shuzurüyor ne yapmam gerek

Akfırat Ecovacs Robot Süpürge Alıcı Hizmetleri olarak siz değerli ziyaretçilerimizin ve robot süpürgelerinizin ihtiyaç duyduğu xiaomi robot süpürge servisi desteği sunuyoruz. Her telefonla hem de yerinde servis hizmeti veren firmamız aklınıza ağırlıklan tüm beceri konularda ve karşılaştığınız her arızada bir telefon uzağınızdadır.

Report this wiki page